Lumen.

Lysande alternativ 
för streetsmarta.

Lumen är Prismas tredje pusselbit: ett hus vars briljans ligger i den ovanligt genomtänkta arkitekturen som ger ett kostnads- och yteffektivt boende på lugnt läge precis vid den nya fina stadsparken i Hyllie.

Hitta ditt boende
Använd lägenhetsväljaren för att se planritningar och priser.

Ljust och lekfullt.

Lumen kompletterar Prismas kontrastrika helhet av svart/vitt tegel och ljusgrått trä med ett ljust putsat fyravåningshus som vetter ut mot gångfartsgatan Ymers Gränd med ytterst stillsam och gles trafik.

Fasaden får sitt karaktäristiska utseende av det mörka och lekfullt brokiga fönsterpartiet som blir en effektiv kontrast till den ljusa putsen. Interiört väntar många vettiga boendealternativ med smart planering.

Effektivt och välplanerat

Med lägenhetsalternativ från ettor på 35 kvm, tvåor på 45 kvm upp till fyror på 85 kvm är Lumen ett hus som erbjuder mycket boende på väl tillvaratagna ytor. ”Compact living” säger en del. ”Streetsmart”, säger vi. Eller ”grändsmart”, med tanke på den lilla avsmalnande gränden intill.

Inne att vara ute
Självklart är även Lumen välförsett med uteplatser och balkonger. På entréplanet finns tre härliga uteplatser mot den stora gården, medan våning två till fyra har balkong mot gården eller fransk balkong mot gränden.

Välkommen in i den ljusnande framtid.

Prismas tre hus har gemensam interiör standard präglad av ljus, god smak och omsorgsfullt valda kvalitetsprodukter.

Det sobra intrycket markeras redan i hallen med grå klinker som övergår till trestavs ekparkett från Tarkett genomgående. Innerdörrarna kommer från Swedoor och garderoberna från HTH.

Ljust i köket
I köket är tonen ljus med skåp och luckor av modellen HTH Next samt vitlackade vitvaror från Siemens. Den nerfällda Stala-diskbänken har blandare från Gustavsberg och belysning från Belid Bizzo.

I denna ljusa och inbjudande köksmiljö blir den mörka bänkskivan i Sigvard Bernadottes klassiska Virrvarr-mönster från 1958 en effektfull kontrast.

Bad och dusch
I badrummet fortsätter känslan av sober kvalitet. De sparsmakat designade glasduschväggarna är av INR-modellen Linc Angel. Tvättstället är Veneno i vit matt kulör med kompletterande kommod och väggskåp från HTH.

I övrigt finns här handdukstork från Svedbergs och en vägghängd Gustavsberg Nautic wc-stol medan bänkskivan har samma kontrasterande mörka Virrvarr-mönster som i köket.

Vi reserverar oss för att vissa produkter ersätts med likvärdiga.