Prisma.

Alla goda 
ting är tre.

Nu bygger vi Prisma – ett nytt spännande bostadsprojekt med ca 115 bostadsrätter i tre hus som skapar en attraktiv och varierad helhet precis intill Hyllies nya stadspark.

De tre husens arkitektur och färgsättning kompletterar och kontrasterar mot varandra på ett effektivt och iögonfallande sätt: Spektra i svart tegel, Lux i ljusgrå träpanel och Lumen i ljus puts.

De gröna sedumtaken binder ihop helheten och skickar en tydlig signal om grönt och hållbart boende i Malmös miljömässiga spjutspets i sydväst. Målsättningen är nämligen att göra Hyllie till den klimatsmartaste stadsdelen i Malmö.

Välkommen till ett modernt och bekvämt boende med parkering och förråd i källarplanet, gemensam övernattningslägenhet, rymlig innergård och lugnt läge där staden möter landet.

Snabbfakta
Pris: 950.000 – 3.350.000 kr
Avgift: 1.507 – 5.538 kr
Rum: 1 – 4
Storlek: 27 – 100 kvm
Antal: 115 st
Bostadstyp: Bostadsrätt

Spektra.

Kontrasternas hus.

Spektra är det iögonfallande sexvåningshuset som bildar Prismas exklusiva och svärtade front mot Hyllies nya stadspark. Det är ett pampigt intryck som möter besökaren – arkitektur som på ett inspirerande vis viker av från lagom-vägen och vågar sticka ut.

Lux.

Spetsboende
i trä.

Det fyra våningar höga huset Lux har en särpräglad karaktär med sin eleganta ljusgrå träpanel, mörka fönster och spetsformade kortsidor. Den lätta och ljusa träfasaden av Sioosbehandlat lärkträ skapar en effektiv kontrast till Spektras svartvita tegelbyggnad.

Lumen.

Lysande alternativ
för streetsmarta.

Lumen är Prismas tredje pusselbit: ett hus vars briljans ligger i den ovanligt genomtänkt arkitekturen som ger ett kostnads- och yteffektivt boende på lugnt läge precis vid den nya fina stadsparken i Hyllie.

Hyllie.

Nytt, grönt
och glödhett.

Prisma byggs på toppläge i Malmös nya framtidsstadsdel Hyllie, den attraktiva knutpunkten i Öresundsregionen där bostäder, arbetsplatser, shopping, kultur och kommunikationer smälter ihop till en ovanligt spännande helhet.

Malmö stad har höga ambitioner med den nya stadsdelen, som kommer att präglas av varierad arkitektur i klassiska stadskvarter där bostäder, butiker och skolor varvas med kultur, kaféer och kontor.

Prisma ligger på bästa läge vid den stora gröna parken med vattendrag och mysiga promenadstråk. Här planeras 5 000 bostäder att stå klara år 2020 – och mer än dubbelt så många kommer att byggas därefter. Nu är tillfället rätt för alla som tänker några år framåt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse på prismahyllie.se eller kontakta våra mäklare på Fastighetsbyrån, så får du mer information om Hyllies mest spännande bostadsprojekt.

Henrietta Lööf
henrietta.loof@fastighetsbyran.se
0709 – 63 46 70